Optymalna przestrzeń

do pracy i konsumpcji

Potrzebujesz zaplanować rozklad kuchni, aby zorganizować przestrzeń roboczą zgodnie z ustawowymi wymogami? A może potrzebujesz zaplanować rozkład stolików, aby zmaksymalizować zysk, bez narażania konsumentów na dyskomfort?

Mamy narzędzie dla Ciebie

Zoptymalizuj przestrzeń na etapie projektu w skali 1:1

 

 

 

 

Oferta dla gastronomii

Zaprojektuj idealną przestrzeń dla swojej restauracji lub kawiarni.
Zaplanuj rozmieszczenie mebli, oświetlenia i dekoracji, aby stworzyć idealne miejsce dla swoich gości. Stwórz unikalną atmosferę i optymalizuj przestrzeń swojego lokalu, korzystając z naszej technologii wizualizacji w skali 1:1. 

 

Precyzyjne odwzorowanie
Siedem zsynchronizowanych projektorów rzutuje obraz wysokiej jakości, odwzorowując w skali 1:1 uklad lokalu. Wielkość rzeczywista pozwala w pełni przeanalizować wymagania ustawowe i nanieść niezbędne poprawki na etapie projektowania.
Analiza funkcjonalności
Nasze oprogramowanie pozwala na analizę funkcjonalności przestrzeni, jej optymalne zaplanowanie z uwzględnieniem komfortu konsumentów  oraz komfortu, ergonomii i wydajności pracy personelu.
Przestrzeń możliwości
Duża powierzchnia projekcyjna 15 x 18 metrów pozwala na komfortowy przegląd przestrzeni, a możliwość projekcji fragmentami umożliwia analizę projektów o dowolnej wielkości, w tym powierzhcni kuchennych i sal konsumpcyjnych.
Dodatkowe wyposażenie
Bloki z lekkiego materiału imitujące krawędzie ścian, meble i elementy wyposażenia wnętrz pozwalają na jeszcze bardziej realistyczne odwzorowanie projektowanej przestrzeni.

 

 

Oszczędź na kosztach, zmaksymalizuj zyski

Optymalne zorganizowanie przestrzeni już na etapie projektowania pozwoli na uniknięcie błędów i kosztów, które mogłyby wyniknąć z konieczności wprowadzenia zmian na etapie realizacji projektu.

 

 

 

Zadbaj o dobre samopoczucie gości
Eksperymentuj z różnymi aranżacjami, aby stworzyć unikalny klimat swojego lokalu. Uwzględnij ich komfort, przestrzeń wokół i elementy otoczenia. Dobre danie podane w atmosferze dyskomfortu nie smakuje. Wykorzystaj narzędzie rzutowania projektu w skali 1:1, aby już na etapie projektowania wyeliminować słabe punkty zagospodarowania przestrzeni konsumpcyjnej
Zwiększ efektywność
Nasza technologia to doskonałe narzędzie do przetestowania ciągów komunikacyjnych i wydawczych oraz przestrzeni kuchennej. Każda, nawet najdrobniejsza przestrzeń i jej zagospodarowanie lub otwarcie może mieć wpływ na efektywność pracy personelu. Krótki czas obsługi gości w lokalach gastronomicznych pozwala zmaksymalizować zyski. Możliwość zaplanowania przestrzeni na bazie projektu w skali 1:1 daje szansę na optymalne rozwiązania pod tym kątem

 


Potrzebujesz więcej informacji?
Chcesz wykorzystać do analizy własne meble?


Zapytaj o nasze możliwości, przedstaw nam swoje wymagania, a my odpowiemy na ile jesteśmy w stanie je spełnić.
Jesteśmy otwarci na Państwa potrzeby.

Zapraszamy do kontaku.

 

Zadzwoń             Napisz

 

 

Zamknij X

Wybierz preferowany typ rezerwacji

Rezerwacja na 1 godzinę
Rezerwacja na 2 godziny
Rezerwacja całodniowa