Optymalna przestrzeń
do pracy i konsumpcji
Potrzebujesz zaplanować rozklad kuchni, aby zorganizować przestrzeń roboczą zgodnie z ustawowymi wymogami? A może potrzebujesz zaplanować rozkład stolików, aby zmaksymalizować zysk, bez narażania konsumentów na dyskomfort?
Mamy narzędzie dla Ciebie
Zoptymalizuj przestrzeń na etapie projektu w skali 1:1
Zaprojektuj idealną przestrzeń dla swojej restauracji lub kawiarni.
Zaplanuj rozmieszczenie mebli, oświetlenia i dekoracji, aby stworzyć idealne miejsce dla swoich gości. Stwórz unikalną atmosferę i optymalizuj przestrzeń swojego lokalu, korzystając z naszej technologii wizualizacji w skali 1:1.
![]() | Precyzyjne odwzorowanie Siedem zsynchronizowanych projektorów rzutuje obraz wysokiej jakości, odwzorowując w skali 1:1 uklad lokalu. Wielkość rzeczywista pozwala w pełni przeanalizować wymagania ustawowe i nanieść niezbędne poprawki na etapie projektowania. |
![]() | Analiza funkcjonalności Nasze oprogramowanie pozwala na analizę funkcjonalności przestrzeni, jej optymalne zaplanowanie z uwzględnieniem komfortu konsumentów oraz komfortu, ergonomii i wydajności pracy personelu. |
![]() | Przestrzeń możliwości Duża powierzchnia projekcyjna 15 x 18 metrów pozwala na komfortowy przegląd przestrzeni, a możliwość projekcji fragmentami umożliwia analizę projektów o dowolnej wielkości, w tym powierzhcni kuchennych i sal konsumpcyjnych. |
![]() | Dodatkowe wyposażenie Bloki z lekkiego materiału imitujące krawędzie ścian, meble i elementy wyposażenia wnętrz pozwalają na jeszcze bardziej realistyczne odwzorowanie projektowanej przestrzeni. |
Oszczędź na kosztach, zmaksymalizuj zyski
Optymalne zorganizowanie przestrzeni już na etapie projektowania pozwoli na uniknięcie błędów i kosztów, które mogłyby wyniknąć z konieczności wprowadzenia zmian na etapie realizacji projektu.
![]() | Zadbaj o dobre samopoczucie gości Eksperymentuj z różnymi aranżacjami, aby stworzyć unikalny klimat swojego lokalu. Uwzględnij ich komfort, przestrzeń wokół i elementy otoczenia. Dobre danie podane w atmosferze dyskomfortu nie smakuje. Wykorzystaj narzędzie rzutowania projektu w skali 1:1, aby już na etapie projektowania wyeliminować słabe punkty zagospodarowania przestrzeni konsumpcyjnej |
![]() | Zwiększ efektywność Nasza technologia to doskonałe narzędzie do przetestowania ciągów komunikacyjnych i wydawczych oraz przestrzeni kuchennej. Każda, nawet najdrobniejsza przestrzeń i jej zagospodarowanie lub otwarcie może mieć wpływ na efektywność pracy personelu. Krótki czas obsługi gości w lokalach gastronomicznych pozwala zmaksymalizować zyski. Możliwość zaplanowania przestrzeni na bazie projektu w skali 1:1 daje szansę na optymalne rozwiązania pod tym kątem |